Spabad Borås

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Spabad hos Svensk Kylservice

Det kostar en del att investera i ett spabad, men man får väldigt mycket glädje av det eftersom det kan användas året runt. Särskilt priseffektivt blir det om man kombinerar det med en bergvärmepump.


Spabad + värmepump = sant

Vi på Svensk Kylservice är experter på värmepumpar, och efter att ha befunnit oss i denna bransch i många år och fått se alla nya, smarta värmepumpar utvecklas och exponeras på marknaden så har vi också utsatts för alla subprodukter som dykt upp – som spabad. Vi har med finess hjälpt folk att installera spabad i många år redan och har nu också tagit steget till att sälja noga utvalda spabad.

Varför det har tagit så lång tid för oss att ta in och sälja spabad via vår webbshop – där vi också säljer värmepumpar och varmvattenberedare – är för att vi inte har ansett att det funnits tillräckligt bra spabad på marknaden, som varit anpassade för vårt hårda klimat. Men nu finns det – och de finns hos oss.

Den som har en värmepump, i synnerhet en bergvärmepump eller en sjövärmepump, har allt att vinna på att låta installera ett spabad eftersom uppvärmningen av spabadet går genom värmepumpen och därmed får grovt reducerade kostnader.

Om spabad

Ett spabad är ungefär som ett överdimensionerat badkar avsett för utomhusbruk. Ofta har ett spabad också extra finesser som bubbel och massage. Det finns många olika storlekar och designer att välja mellan, och man väljer själv om man vill att ens spabad ska ha massagefunktioner eller bubbeleffekt. Att ha ett spabad hemma i trädgården ger en möjlighet att bada i varmt vatten utomhus – året om. Det är en lyx man gärna vänjer sig vid.

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar