Installera värmepump Borås

Vi installerar, vi fixar allt

Olika värmepumpar kräver olika typer av installation och medan vissa går att installera på någon timme så kräver andra typer veckor av planering. Väljer du oss på Svensk Kylservice som din leverantör av värmepump så installerar vi din värmepump efter marknadens alla strikta regler, snabbt och effektivt. Vi finns också alltid tillgängliga för att svara på frågor, samt för att serva och underhålla din värmepump.


En investering för framtiden

Det kostar en del att installera en värmepump, det går inte att komma undan. Olika värmepumpar kostar olika mycket men vissa varianter är direkt dyra. I regel kan man dock säga att ju mer man lägger på att installera en värmepump, desto stabilare uppvärmning till desto större prisreduktion för uppvärmningen får man. Ur ett längre perspektiv är det alltid lönsamt att låta installera en värmepump.

Det är också ett miljömedvetet val eftersom en värmepump har minimal miljöpåverkan. Att inkludera miljön i sina val blir allt viktigare om vi vill erbjuda våra barn och barnbarn en frodig jord att leva på.

Läs mer om värmepumpsinstallationer

installera värmepump

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar