Frånluftsvärmepumpar Borås

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Våra frånluftsvärmepumpar

Har du frågor rörande frånluftsvärmepumpar, vill veta mer om dem och kolla upp om installation av en frånluftsvärmepump skulle kunna vara aktuellt hemma hos dig, så är du varmt välkommen till oss på Svensk Kylservice. Vi har lång erfarenhet av värmepumpar och säljer bara noggrant utvalda produkter. Installation, service och underhåll av din frånluftsvärmepump sker givetvis också av oss.


Maxad energiåtervinning

Återvinning är ett allmänt vedertaget begrepp bland svenskar, vi är bra på återvinning. Vill man återvinna värme så är frånluftsvärmepumpar den ultimata värmepumpen eftersom den återvinner värme som lämnar huset via ventilationssystemet och för in den igen via frånluftsvärmepumpen. Det är en högst effektiv lösning som dessutom är riktigt lönsam.

Med en frånluftsvärmepump kan man både värma upp inomhusluften och vattnet och jämför man med att ha en elpanna till att göra jobbet åt en så kan man spara ungefär hälften av kostnaderna.

Frånluftsvärmepumpar är standard i de flesta nybyggen i dag och ett självklart val för de flesta som lever i hus och villor på upp till 200 m2. Det är också enkelt att installera en frånluftsvärmepump i redan existerande byggnader.

Fördelar med frånluftsvärmepump

Det finns flera saker som talar till frånluftsvärmepumpens fördel. Dels är frånluftsvärmepumpar lätthanterade, de ger god luftventilation i huset och de är tysta.

För att kunna installera en frånluftsvärmepump måste huset redan ha ett mekaniskt ventilationssystem. Har huset hög energiförbrukning kan det vara onödigt att satsa på en frånluftsvärmepump. Hör med oss på Svensk Kylservice om du känner dig det minsta osäker.

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar