Luft-vattenvärmepumpar Borås

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar från Svensk Kylservice

Hos oss på Svensk Kylservice hittar du ett brett utbud av luft-vattenvärmepumpar, alla omsorgsfullt analyserade och utvalda av oss fr att garantera dig högsta kvalitet. Du hittar värmepumpar från NIBE – som är svensk kvalitet när den är som bäst – och Mitsubishi. Hög kvalitet till bra pris är vår melodi. Vi på Svensk Kylservice hjälper dig gärna genom att rekommendera de produkter vi anser lämpar sig bäst för ditt hus unika förutsättningar. Välkommen!


Ett populärt alternativ

De flesta hus som har vattenburna uppvärmningssystem kan vinna på att låta installera en luft-vattenvärmepump, särskilt om bergvärme inte är ett alternativ.

Varje hus är unikt och har unika förutsättningar och behov och därför finns det också många olika modeller av luft-vattenvärmepumpar. Bostadsytan och hemmets läge är faktorer som spelar in. Vill man ha kylfunktion med i paketet så är det ytterligare en faktor att ta hänsyn till.

Det bästa du kan göra när du känner dig villrådig är att komma till oss på Svensk Kylservice. Vi svarar på dina frågor och hjälper dig att beräkna.

Vänligt för miljö och plånbok

Värmen som distribueras i ditt hem via en luft-vattenvärmepump hämtas från luften utomhus, precis som i en luft-luftvärmepump. Skillnaden är att värmen förs in i ditt hus vattenburna värmesystem istället för att slungas rakt ut i inomhusluften. Värmekällan är därmed såväl gratis som förnybar och helt harmlös mot miljön.

Det kostar såklart litegrann att investera i en luft-vattenvärmepump, men kostnaden tjänar man in relativt fort eftersom kostnaderna för uppvärmningen av huset kan minska med så mycket som 80 %.

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar